Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çerkeş’te İncelemelerde Bulundu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çerkeş’te İncelemelerde Bulundu

ÖZEL HABER/ Çerkeş'in sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyen hemşehrileri için büyük bir müjde geldi. Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, ilçeye kazandırılan yarı olimpik yüzme havuzunun açılışını gerçekleştirdi. Belediye tarafından çocuklar ve yetişkinler için yüzme kursları sunacak şekilde hizmete açılan havuz, hem serinlemek isteyenlerin hem de yüzme öğrenmek isteyenlerin yeni adresi olacak.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, ilçeye kazandırdıkları yeni yarı olimpik yüzme havuzunun açılışını duyurdu. Sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyen hemşehriler için büyük bir rahatlama sağlanacak olan havuz, çocuklar ve yetişkinler için yüzme kurslarıyla hizmet vermeye başladı. Başkan Sopacı, açılışta havuzu ziyaret ederek, geleceğin teminatı olan çocuklarla buluştu. 7'den 70'e tüm vatandaşları yüzme havuzuna davet eden Sopacı, “Havuzumuz hem çocuklar hem de yetişkinler için eğitimler sunacak. Çerkeş’imize hayırlı olsun,” şeklinde konuştu. Çerkeşlilerin yaz sıcaklarından keyifle faydalanacağı bu yeni hizmetin, ilçeye önemli bir katkı sağlayacağı belirtiliyor.

Kaynak: Şulenaz Durlanık