Çerkeş Belediyesi, ilçede ulaşımı daha modern ve konforlu hale getirmek için mahallelerdeki yol yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt serim işlemlerini titizlikle yürütüyor.

Cumhuriyet Mahallesi'nde Hastane yolunda başlatılan sıcak asfalt çalışmaları, Karalar Mahallesi’nde Mustafa Çağatay Uluçay Sokak, Bayır Sokak, Yemen Sokak, Yenigün Sokak, Plevne Sokak ve Reis Mahmut Hidayetoğlu Sokak’ta devam etti. Bu çalışmalar, ilçenin çeşitli mahallelerinde yolların modern bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Cengiz Holding'den Çerkeş'e dev yatırım! Cengiz Holding'den Çerkeş'e dev yatırım!

Fen İşleri ekipleri, sıcak asfalt serim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. Bugün itibariyle Ulusu Mahallesi Sosyal Tesisler yolu ve mahallede altyapısı tamamlanan diğer cadde ve sokaklarda asfaltlama işlemleri devam ediyor. Çerkeş Belediyesi, bu çalışmalar sayesinde ilçedeki yolları daha modern, güvenli ve kullanışlı hale getirmeyi hedefliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı;   “2014 yılında göreve geldiğimizde yıllar boyunca eksik kalan hizmetlerin telafisi için, tarihi kökleri derin ÇERKEŞ'imizi hızla kalkındırma ve bu hizmet boşluğunu doldurma sözü vermiştik. Göreve başladığımız 2014 yılından itibaren başlattığımız projelerle, yaşlısından gencine 7'den 70'e herkesin huzur ve mutlulukla yaşayacağı bir Çerkeş inşa etmeye çalıştık. Çerkeş'imizin her geçen gün daha da büyümesini sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çerkeş'imizin her karışına hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz; bizim işimiz hizmet üreterek vatandaşlarımızın yaşam konforunu yükseltmek. Alt yapısını tamamladığımız bütün cadde ve sokaklarımızda yol çalışmalarımız programlı bir şekilde devam edecektir. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun. ” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Berkay Tozlu