ÖZEL HABER/Çerkeş Belediye Başkanı Veteriner Hekim Hasan Sopacı ve Ak Parti Çerkeş Belediye Meclis Üyesi Avukat İsmet Karşıyaka, ilçeye kazandırılan yeni Kapalı Sebze Meyve, Organik Ürün ve Balık Pazarı’nda esnaf ziyaretinde bulundu. Pazar esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Sopacı, yapımı tamamlanan kapalı pazar alanının ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Sopacı, pazar alanında hem alışveriş yapan vatandaşlarla hem de esnafla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Pazarlarımız, ilçemize canlılık ve renk katıyor. Esnaflarımız ise ilçemizin can damarıdır. Hayata geçirdiğimiz tüm projeleri ve yatırımları, vatandaşlarımız ve esnaflarımızın ihtiyaçlarına göre planlayarak hayata geçiriyoruz. Ortak akıl anlayışı ile daha modern ve yaşanabilir bir Çerkeş inşa etmek için çalışıyoruz" dedi.

Yeni kapalı pazar alanının detaylarına da değinen Başkan Sopacı, "3100 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen bu iki katlı modern pazar yerinde 22 işyeri, 80 metrekarelik 3 ofis, 25 ve 60 metrekare büyüklüğünde 4 soğuk hava deposu, balık pazarı, doğal ürün pazarı, zabıta ofisi, mescid ve abdesthane yer alıyor. Esnafımızın rahat ve güvenli bir ortamda hizmet verebilmesi için bu alanı ilçemize kazandırdık. Vatandaşlarımız da hijyenik ve modern bir ortamda alışveriş yapabilecekler" ifadelerini kullandı.

Başkan Sopacı, esnafa teşekkür ederek, ilçenin yaşam kalitesini yükselten yatırımlara devam edeceklerini belirtti.

Çerkeş'te Dijital Dönüşüm: Yeni Hizmetleri Keşfedin! Çerkeş'te Dijital Dönüşüm: Yeni Hizmetleri Keşfedin!

Çerkeş’e kazandırılan modern kapalı pazar yeriyle, ilçenin ekonomik ve sosyal hayatına büyük katkı sağlanması hedefleniyor.

HABER: Burak Kaya


Çerkeş’e Kazandırılan Modern Kapalı Pazar Yeri2134

Çerkeş’e Kazandırılan Modern Kapalı Pazar Yeri1243

Çerkeş’e Kazandırılan Modern Kapalı Pazar Yeri875

Çerkeş’e Kazandırılan Modern Kapalı Pazar Yeri346

Çerkeş’e Kazandırılan Modern Kapalı Pazar Yeri34

Çerkeş’e Kazandırılan Modern Kapalı Pazar Yeri6

Çerkeş’e Kazandırılan Modern Kapalı Pazar Yeri4

Çerkeş’e Kazandırılan Modern Kapalı Pazar Yeri2

Çerkeş’e Kazandırılan Modern Kapalı Pazar Yeri1

Çerkeş’e Kazandırılan Modern Kapalı Pazar Yeri

Kaynak: Burak Kaya