Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, beraberindeki heyetle birlikte Erzincan’da çeşitli incelemelerde bulundu. Ziyaret kapsamında, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Belediye Başkanı Bekir Aksun ve EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent de yer aldı.

Binali Yıldırım ve ekibi, ilk olarak Erzincan İl Özel İdaresi tarafından işletmeye açılan Aziris Hotel ve Zuhma Restaurant'ı ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, yeni hizmete giren bu işletmeler hakkında detaylı bilgi verdi.

Sonraki adımda, Yıldırım ve beraberindeki heyet Ergan Dağı Kayak Merkezi'ne geçti. Kayak merkezinde yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi almak üzere Vali Yardımcısı Canpolat’tan bilgi alan heyet, İl Özel İdaresi tarafından işletmeye açılan Cafe/Restaurant’ta da incelemelerde bulundu. 

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun şahitlik ettiği düğün Antalya’da gerçekleşti Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun şahitlik ettiği düğün Antalya’da gerçekleşti

Bu ziyaretler, bölgedeki turizm ve altyapı projelerinin değerlendirilmesi açısından önemli bir fırsat olarak görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı