Başkan Anıl Yetişkin, CHP’nin 101. Yılını Aydınlılarla Birlikte Kutladı Başkan Anıl Yetişkin, CHP’nin 101. Yılını Aydınlılarla Birlikte Kutladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem’in kızı Burcu Erdem ve Onur Yavuz’un nikah şahitliğini üstlendi. Çiftin düğün töreni, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bulunan bir tesiste düzenlendi.

Nikah törenini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kıyarken, CHP’nin önde gelen isimleri Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu, bu özel günde şahitlik yaptı. Ayrıca, törene çok sayıda CHP’li milletvekili, ilçe belediye başkanları ve davetliler katıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, düğün sırasında nikah cüzdanını gelin Burcu Erdem’e teslim ederken, çifte uzun bir ömür boyu mutluluklar diledi. Konuşmasında, kişisel bir anısını paylaşan Özel, “Bu düğünden Mustafa ağabeye sorarak öğrendiğim bir şey var. Biliyorum, onun bir tanecik kızı Burcu. Ben de bir tanecik kızımı dün yurt dışına yolladım. Mustafa ağabeye de sordum, ’Bu bir tanecik kızlar nasıl evlendiriliyor?’ diye. O ’Çok zor’ dedi. Genel Başkanımız ’Çok zor’ dedi. Bugünden edindiğimiz deneyimle inşallah Mustafa ağabeyimizi bir kolumuza alarak CHP ailemizi büyütmeye devam edeceğiz. Hep birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise düğün töreninde, ünlü şair Nazım Hikmet’in “Münevver’in Doğum Günü” adlı şiirini okuyarak çiftin mutluluğunu paylaştı. Bu anlamlı ve özel törende, CHP ailesinin önemli isimlerinin bir araya gelmesi, etkinliğe ayrı bir anlam kattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı