Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Denizli’de teşekkür ziyareti gerçekleştirecek Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Denizli’de teşekkür ziyareti gerçekleştirecek

Edirne’de düzenlenen “Türkiye Buluşmaları” programında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlığa bağlı 856 yurtta toplam 987 bin yatak kapasitesi ile gençlerin barınma ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirtti. Bakan Bak, bu dönemde yapılan başvuruların yüzde 91’ine yerleştirme gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Gençlerin barınma ihtiyacına yönelik yapılan yatırımların memnuniyet verici olduğunu dile getiren Bakan Bak, “Üniversitelerde 2024-2025 eğitim öğretim yılı yaklaşırken, yurt kapasitemizi 180 binden 980 bine çıkardık. Gençlerimize sabah kahvaltısı ve akşam yemeğini ücretsiz olarak devletimiz sağlıyor. Kredi Yurtlar Kurumu olarak büyük bir barınma gücüne sahibiz,” şeklinde konuştu.

Ayrıca, Bakan Bak, Kredi Yurtlar Kurumu’nun birçok afette önemli rol oynadığını ve Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaklaşık 1,5 milyon kişinin yurtlarda misafir edildiğini belirtti. Bakan, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu ve vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı