Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Manisa’daki ziyaretleri çerçevesinde ilk olarak Manisa Valisi Enver Ünlü’yü makamında ziyaret etti. Vali Ünlü ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Fidan, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra, Vali Ünlü’den Manisa hakkında detaylı bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Narin Güran cinayeti üzerine sert açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Narin Güran cinayeti üzerine sert açıklamalar

Valilik ziyaretinin ardından Bakan Fidan, Yunusemre ilçesinde düzenlenen ikinci programına geçti. Burada, AK Parti teşkilatıyla bir araya geldiği toplantıda, 'Her daim birlikte, özümüzden geleceğe Türkiye buluşmaları' başlığı altında yapılan görüşmelere katıldı. Toplantıya AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, AK Parti Manisa milletvekilleri Murat Baybatur ve Tamer Akkal, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Can Temizel, AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kaplan ile ilçe başkanları ve partililer de iştirak etti.

Toplantı, basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı