Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde İstanbul-Samsun kara yolu üzerinde bulunan Kadıözü köyü mevkisinde üzücü bir trafik kazası meydana geldi. E.B. (38) yönetimindeki 34 CRD 279 plakalı hafif ticari araç, D.D. yönetimindeki 18 ABG 057 plakalı buğday yüklü traktörün römorkuna arkadan çarptı. Kazanın etkisiyle hafif ticari araç, ciddi şekilde hasar aldı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye hızla jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk incelemelerde, hafif ticari araç sürücüsü E.B.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazesi, gerekli incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Çerkeş’te yollar yenileniyor: Pazar yerindeki asfalt çalışmaları start aldı Çerkeş’te yollar yenileniyor: Pazar yerindeki asfalt çalışmaları start aldı

Kaza, çevrede büyük üzüntü yaratırken, trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Yetkililer, kazanın nedeni ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. İlk değerlendirmelere göre, kazanın nedenleri arasında dikkatsizlik ve yol koşullarının etkili olabileceği belirtiliyor. Soruşturma kapsamında, kazanın nasıl gerçekleştiği ve sorumluların tespit edilmesi için çalışmalar devam ediyor. Olayla ilgili gelişmelerin takip edilmesi ve kazanın nedenlerinin tam olarak belirlenmesi için uzman ekipler görev başında.

Kaynak: Burak Kaya