Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Çerkeş-Kızılcahamam yolunda sık sık yaşanan kazaların önüne geçmek ve yolun duble yol olarak yapılmasını sağlamak için Ankara’daki mücadelesine devam ediyor. Başkan Sopacı, Belediye Meclis Üyesi Osman Ünaldı ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen'i makamında ziyaret ederek yolun acilen genişletilmesi gerektiği konusunda taleplerini bir kez daha dile getirdi.

Başkan Sopacı, geçtiğimiz günlerde Ak Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na da giderek yolun trafik açısından büyük tehlike arz ettiğini ve çift şeritli olarak yapılmasının şart olduğunu vurgulamıştı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Sopacı, "Bu yol sadece Çerkeş’i Kızılcahamam ve Ankara’ya bağlayan bir yol değil; batıdan gelen araçlar için de önemli bir güzergâh. Temelli-Kahramankazan otobanının açılmasıyla birlikte trafik yoğunluğu arttı ve bu da tehlike yaratıyor. Çerkeş-Kızılcahamam Yolu'nun duble yol olarak yapılması gerektiğini Sayın Genel Müdürümüze ilettik. Kendisi de en uygun zamanda yolun yapılacağını belirtti. Genel Müdür Ahmet Gülşen’e destekleri için teşekkür ederim," dedi.

Koray Erdoğan'dan Çerkeş İlçe Kongresi Mesajı Umudun ve İcraatın Adı AK Parti Koray Erdoğan'dan Çerkeş İlçe Kongresi Mesajı Umudun ve İcraatın Adı AK Parti

Başkan Sopacı, 10 yıldır olduğu gibi Çerkeş'in kalkınması için azimle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Sopacı'dan Duble Yol Mücadelesi Karayolları Genel Müdürü'nü Ziyaret Etti (1)

Başkan Sopacı'dan Duble Yol Mücadelesi Karayolları Genel Müdürü'nü Ziyaret Etti (2)

Kaynak: Haber Merkezi