Çankırı Kızılay Kadın Yönetimi Çerkeş’te Başarılar Diledi Çankırı Kızılay Kadın Yönetimi Çerkeş’te Başarılar Diledi

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Çerkeş'te toplumun huzur ve güvenliğini artırmak amacıyla düzenlenen eğitim semineri, geniş bir katılımla gerçekleşti. Seminerde, bağımlılık, aile içi şiddet, kumar, dolandırıcılık gibi önemli toplumsal sorunlarla mücadele konuları ele alındı.

Çerkeş Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu başta olmak üzere, yerel yönetim temsilcileri, kamu çalışanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, eğitimciler, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Uzman ekipler, zararlı alışkanlıklarla ilgili önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Seminerin odak noktası, Narko Rehber programının yanı sıra Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Asayiş ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları tarafından geliştirilen eğitim içerikleriydi. Bağımlılık yapan maddelerin kullanımı, dağıtımı ve üretiminin önlenmesi gibi konularda farkındalığın artırılmasına yönelik bilgiler sunulurken; dolandırıcılık, hırsızlık ve aile içi şiddetle mücadelede izlenecek yollar hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

Etkinlik, toplumun tüm kesimlerinin bu önemli mücadeleye dahil edilmesi gerektiğine vurgu yaparak, güvenli ve sağlıklı bir çevre oluşturulması yönündeki çalışmaları destekleme amacı taşıdı.

Uyuşturucu, Şiddet Ve Dolandırıcılıkla Mücadele (1)

Uyuşturucu, Şiddet Ve Dolandırıcılıkla Mücadele (2)

Kaynak: Haber Merkezi