Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, şehadetinin yıl dönümünde Şehit Durali Aköz'ü anarak ailesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Aslen Karga Köyü nüfusuna kayıtlı olan Şehit Aköz’ün, Kahramankazan'da yaşayan anne ve babası Ayşe ve Rüstem Aköz ile buluşan Kaymakam Bulgurlu, aileyle bir süre sohbet etti.

Kaymakam Bulgurlu, ziyarette aileye herhangi bir ihtiyaçları ya da talepleri olup olmadığını sorarak, kendileriyle bir araya gelmekten onur duyduğunu ifade etti. Devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurgulayan Bulgurlu, “Kapımız sizlere her daim açıktır. Sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum,” diyerek destek mesajını iletti.

Koray Erdoğan'dan Çerkeş İlçe Kongresi Mesajı Umudun ve İcraatın Adı AK Parti Koray Erdoğan'dan Çerkeş İlçe Kongresi Mesajı Umudun ve İcraatın Adı AK Parti

Şehit aileleri için bu tür ziyaretlerin önemine dikkat çeken Kaymakam Bulgurlu’nun gerçekleştirdiği anlamlı buluşma, devletin şehitlerimize ve ailelerine duyduğu minnettarlığın bir göstergesi oldu.

Kaynak: Haber Merkezi