Çerkeş’te yollar yenileniyor: Pazar yerindeki asfalt çalışmaları start aldı Çerkeş’te yollar yenileniyor: Pazar yerindeki asfalt çalışmaları start aldı

ÖZEL HABER/Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Hasat Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm çiftçilere teşekkür ederek, "Tüm çiftçilerimizin Hasat Bayramı kutlu olsun," ifadelerine yer verdi. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin tarım sektörü için büyük önem taşıyan çiftçilere yönelik duygularını dile getiren Başkan Sopacı, ülkemiz için alın teri döken ve yıl boyunca emekle üreten tüm çiftçilere teşekkür etti.

Başkan Sopacı, "Ülkemiz için alın teri döken, yıl boyunca emekle üretim yapan tüm çiftçilerimizin Hasat Bayramı'nı kutluyorum," diyerek, bu özel günün çiftçiler için anlamlı ve değerli olduğunu vurguladı. Çiftçilerin, ülkenin gıda güvenliği ve ekonomik kalkınmasında önemli bir rol oynadığını belirten Sopacı, Hasat Bayramı’nın, çiftçilerin özverili çalışmalarının ödüllendirildiği ve toplumsal değerlerin ön plana çıktığı bir gün olduğunu ifade etti.

Haber: Burak kaya

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Hasat Bayramı Dolayısıyla

Kaynak: Burak Kaya