Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda 18 Eylül 2024 tarihinde Eğitim Müfettişleri İl Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, Eğitim Müfettişleri Başkanı İlker Taşdelen, Başkan Yardımcısı Ayhan Karan ile müfettiş yardımcıları Ferhat Dönmez, Murat Gündüz, Said Önder ve Aykut Başyiğit katıldı.

Toplantı, eğitim müfettişlerinin okul ortamlarında gerçekleştirdikleri denetim sonuçlarını paylaşmalarıyla başladı. Denetimlerde ortaya çıkan bulgular ve öneriler doğrultusunda, eğitim kurumlarında yapılması gereken iyileştirme çalışmaları ele alındı. Ayrıca, müfettişler arasında düzenli olarak yapılacak takip toplantıları ile ortak hedeflerin belirlenmesi kararlaştırıldı.

Toplantıda, öğrencilerin başarılarını artırmak ve eğitim sisteminin verimliliğini geliştirmek adına yapılacak denetimlerin önemine vurgu yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, eğitim sisteminin verimliliği, öğretmenlerin performansı ve kurumların kalitesi konularında değerlendirmelerde bulundu. Öztürk, bu toplantıların, eğitimin kalitesini artırmak için atılan adımların sağlam temellere dayanması açısından önemli olduğunu ifade etti.

ÇAKÜ, Yeni Programlarla Akademik Yelpazesini Genişletiyor ÇAKÜ, Yeni Programlarla Akademik Yelpazesini Genişletiyor

Eğitim müfettişleri tarafından alınan kararlar, öğrencilerin ve öğretmenlerin eğitim süreçlerine olumlu yansımalar yapması bekleniyor.

Kaynak: İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Kaynak: Berkay Tozlu