Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından düzenlenen 2024-KPSS Lisans Alan Bilgisi sınavının üçüncü oturumu, işletme, muhasebe ve istatistik testlerinden oluşan bölümlerle başladı. Sınav için başvuran adaylar, Türkiye genelinde 30 il ve 35 farklı sınav merkezinde saat 09.00 itibarıyla kabul edilmeye başlandı. Girişte adaylar detaylı bir güvenlik aramasından geçirilirken, sınav salonlarına girerken toka, küpe, saat gibi takıları yanlarında bulundurmamaları konusunda uyarıldılar. Saat 10.00'a kadar adaylar sınav merkezlerine kabul edilirken, bu saatten sonra kapılar kapatıldı ve saat 10.15 itibarıyla sınav başladı.

Uşak Üniversitesi, Times Higher Education 2025 Dünya Üniversite Sıralaması'nda öne çıkıyor Uşak Üniversitesi, Times Higher Education 2025 Dünya Üniversite Sıralaması'nda öne çıkıyor

Sınav sonuçları, 23 Ağustos tarihinde adayların erişimine açıklanacak. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada, sınav sürecinin düzenli ve güvenli bir şekilde yürütüldüğü belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı