Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları öğrencileri, Cumhuriyet'in 101. yılı dolayısıyla "101. Yıl Cumhuriyet Koşusu" etkinliğinde bir araya geldi.

Yenilikçi yaklaşımıyla sanat, bilim, edebiyat ve spor gibi birçok alanda kutlamalar gerçekleştiren MBA Okulları, 23 Ekim'de Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pistinde düzenlediği koşuyla öğrencilerini sporun değerleriyle buluşturdu.

Öğretmenlere STEM Eğitimi: Teknoloji ve Mühendislik Temelli Senaryolar Öğretmenlere STEM Eğitimi: Teknoloji ve Mühendislik Temelli Senaryolar

Ortaokul öğrencilerinin katıldığı bu anlamlı etkinlikte, Ümraniye Kampüsü Bandosu da performans sergiledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan organizasyon, tüm sporcuların sabah sporu dansıyla coşkulu bir atmosferde devam etti. 

Cumhuriyetin değerlerine ve Mustafa Kemal Atatürk'ün spor anlayışına vurgu yapan Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları CEO'su Ayfer Batı, "Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi, 'Bir milletin sporda gösterdiği azim, onun geleceğini yükseltir.' MBA Okulları olarak, her öğrencinin tutkularında derinleşmesi ve kendi mükemmelliğine ulaşması adına düzenlediğimiz etkinliklerde yer almak çok değerli. Cumhuriyetimizin 101. yılını kutluyor, spor tutkusu taşıyan öğrencilerimizin ilham verici başarılarını takdir ediyorum," dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı