Çankırı'da, Mevlid-i Nebi, Camiler Haftası ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen bilgi yarışması, yatılı hafızlık Kur'an kursu öğrencileri arasında büyük bir heyecana sahne oldu. Çankırı Müftülüğü tarafından organize edilen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri, İl Müftüsü Mehmet Şahin'in katılımıyla düzenlenen törenle takdim edildi.

Ödüllerini alan öğrenciler, gösterdikleri başarıdan dolayı gurur ve mutluluk yaşadı. İl Müftüsü Şahin, törende yaptığı konuşmada, Kur'an-ı Kerim'i öğrenme ve ezberleme yolundaki çabalarından dolayı tüm öğrencileri tebrik etti. "Kur’an'ı anlamak, yaşamak ve yaşatmak hepimizin görevidir. Bu bilinçle yetişen siz gençler, geleceğin ışığısınız" ifadeleriyle öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Yarışma, Çankırı genelindeki Kur'an kursları arasında kaynaşma ve motivasyonu artırmayı hedefledi ve öğrenciler arasında tatlı bir rekabete sahne oldu.

Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı (3)

Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı (2)

Çankırı'da Yem Bitkileri Yetiştiriciliği Kursu Başarıyla Tamamlandı Çankırı'da Yem Bitkileri Yetiştiriciliği Kursu Başarıyla Tamamlandı

Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı (1)

Kaynak: Haber Merkezi