Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Esentepe Mahallesi'nde 6 yaşındaki bir çocuğa motosiklet çarptıktan sonra kaçan sürücü, güvenlik kameralarına yakalandı. Feci kaza, cadde üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Gazvan Elhamdan isimli yabancı uyruklu çocuğa motosikletin çarpmasıyla meydana geldi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan çocuk, daha sonra hastaneye kaldırıldı. Neyse ki hastanedeki tedavisinin ardından Gazvan Elhamdan taburcu edildi.

Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürü dakkında yeni dava süreci Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürü dakkında yeni dava süreci

Kazanın yaşandığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde motosiklet sürücüsünün çarpmanın ardından arkasına bile bakmadan olay yerinden hızla uzaklaştığı görülüyor. Şu ana kadar motosiklet sürücüsünün kimliği tespit edilemediği öğrenilirken, polis ekipleri sürücüyü bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yaralanan çocuğun amcası 13 yaşındaki Abdulbasit Elhamdan, kaza anında yaşananları anlatarak, çarpmanın ne kadar ani ve korkutucu olduğunu dile getirdi. Yaşanan bu üzücü olay, çevrede büyük bir endişe yaratırken, yetkililer motosiklet sürücüsünü yakalamak için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı