Şanlıurfa’da iki büyük aşiret olan Karahan ve Karageçili Aşiretleri, muhteşem bir düğünle bir araya geldi. İş adamı Serman Karahan’ın oğlu Sertaç Karahan ile Avukat Eyüp Sabri Karageçili’nin kızı Güzide Karageçili’nin evlilik töreni, bölgenin önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Düğün, birçok siyasetçi ve iş insanının katılımıyla renklendi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, düğünün nikah şahidi olarak yer aldı ve her iki aileyi kutlayarak iyi dileklerde bulundu. Kirvelik görevini üstlenen iş adamı Sami Özbek ise düğünün önemli isimlerinden biri oldu.

Düğün boyunca sanatçı Latif Doğan, Murat Kurşun ve İshak Demir sahne alarak türküleriyle davetlilere keyifli anlar yaşattı. Davetliler, müzik eşliğinde eğlenirken, paraların havada uçuştuğu anlar gözlerden kaçmadı.

Düğüne katılan önemli isimler arasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve MHP Şanlıurfa eski Milletvekili Muzaffer Çakmaklı gibi isimler yer aldı. Ayrıca, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Uzman Dr. Sinan Karakeçili, iş adamı Murat Ercan ve pek çok kanaat önderi, muhtar ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi de düğüne katıldı.

Elazığ’da Taksi ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı Elazığ’da Taksi ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

Bu anlamlı gece, Karahan ve Karageçili aileleri için unutulmaz anlar oluştururken, Şanlıurfa’nın sosyal ve kültürel dokusunu da bir araya getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı