Çankırı'nın sevilen esnaflarından ve Hanyalizade lakabıyla tanınan bakkal esnafı Erol Hanyal, 12 Ağustos 2024 tarihinde vefat etti. Erol Hanyal, Aysun Hanyal, Asuman Hanyal ve Efe Şakir Hanyal'ın babasıydı. Cenazesi, Ahmet Yesevi Camii’nde kılınan öğle namazına müteakip Sarıbaba Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ailesi ve sevenleri bu zor günlerinde başsağlığı dileklerini kabul etti.

Diğer bir kayıp ise, Handırı Köyü sakinlerinden ve eski otobüsçülerden Hasan Uçar'dı. 23 Ağustos 2024 tarihinde hayatını kaybeden Hasan Uçar, Çankırı Ahmet Yesevi Camii’nde kılınan ikindi namazına müteakip Sarıbaba Aile Kabristanı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Hasan Uçar, Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi emekli baş müdürü İsmail Uçar, Milli Eğitim Müdürlüğü’nden emekli memur Ethem Uçar ve Köy Hizmetleri Müdürlüğü’nden emekli muhasebe memuru Huriye Uçar’ın babasıydı. Her iki ailenin de başı sağ olsun.

Vefat eden hemşehrilerimizin ailelerine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Acılarınızı paylaşıyor, bu zor günlerde yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. 
Rahmetli vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz. Mekanları cennet olsun.

Akyurt'ta Trafik Kazası: Park Halindeki Tıra Çarpan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti Akyurt'ta Trafik Kazası: Park Halindeki Tıra Çarpan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Kaynak: Berkay Tozlu