Muğla'nın Bodrum ilçesinde ünlü oyuncu Hakan Yılmaz'ın babası, 82 yaşındaki Necdet Yılmaz, organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Yalıkavak Mahallesi'ndeki evinde sabah saat 06.00'da yaşamını yitiren Necdet Yılmaz için bugün öğle namazına müteakip Yalıkavak Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Hakan Yılmaz'ın yanı sıra ünlü oyuncu Necmi Yapıcı, senarist ve yönetmen Gani Müjde, Yılmaz ailesinin yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.

Cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. Namaz öncesinde Yılmaz için helallik alındı ve ardından cenaze namazı kılındı. Necdet Yılmaz, Sandıma Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Mehmet Nuri Ersoy’dan Çankırı Paylaşımı: “Çankırı’yı Daha İyiye Taşıyacağız” Mehmet Nuri Ersoy’dan Çankırı Paylaşımı: “Çankırı’yı Daha İyiye Taşıyacağız”

Büyük bir üzüntü yaşayan Hakan Yılmaz, babasının uzun süredir rahatsız olduğunu ve yatakta bağımlı yaşadığını belirtti. "Babamız çok acı çekmeden huzur içinde aramızdan ayrıldı. İnşallah mekanı cennet olur," dedi. Yılmaz, cenaze haberini çekimdeyken aldığını ve hemen Bodrum'a geldiğini ekledi.

Oyuncu Necmi Yapıcı, Necdet Yılmaz'ı 25 yıldır tanıdığını ve çok sevdiğini ifade ederek, "Uzun zamandır rahatsızdı. Mekanı cennet olsun. Hayat böyle bir şey, yaşlılığa ya da gençliğe bakmıyor," dedi. 

Necdet Yılmaz'ın cenazesi, yakınları ve dostlarının katılımıyla saygı ve sevgiyle uğurlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı