Dünyanın en önemli deneyim sergilerini Türkiye'ye getiren HUPALUPA Expo, bilim meraklılarını büyüleyecek yeni bir sergiyle İstanbul’da. 6 kıta, 34 ülke ve 140 şehirde 50 milyondan fazla ziyaretçi ağırlayan Body Worlds Animal Inside Out sergisi, 18-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul Cevahir AVM'de sanatseverlerle buluşacak.

Ilgaz, Kızılırmak, Kurşunlu ve Orta’da Gençlik Merkezleri Geniş Hizmet Sunuyor Ilgaz, Kızılırmak, Kurşunlu ve Orta’da Gençlik Merkezleri Geniş Hizmet Sunuyor

Alman anatomist Gunther von Hagens tarafından geliştirilen plastinasyon tekniği kullanılarak hazırlanan sergide, doğal yollarla hayatını kaybetmiş 100'den fazla gerçek hayvanın iç yapısı sanatla birleşiyor. Sergide, 3,2 tonluk dişi fil Samba’dan köpek balığına, boz ayıdan gorile kadar çeşitli hayvanların kas, iskelet ve damar sistemleri detaylı şekilde görülebilecek.

Hayvanların kusursuz iç dünyasına benzersiz bir bakış açısı sunan sergi, bilime ilgi duyanlar için unutulmaz bir deneyim olacak. Vücut yapılarının sanatsal bir anlayışla sunulduğu bu sergiye, Türkiye’nin önde gelen etkinlik biletleme platformu Biletinial üzerinden bilet temin edilebiliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı