Bosna Hersek Lideri ile Toplantı Sonrası Erdoğan'dan Kandil Hediyesi Bosna Hersek Lideri ile Toplantı Sonrası Erdoğan'dan Kandil Hediyesi

Pendik’te bir börekçide sipariş teslimatı sonrası yaşanan olay kavgayla sonuçlandı. İddiaya göre, bir kadına sipariş götüren çalışan, sipariş sonrası kadına mesaj atarak arkadaşlık teklifinde bulundu. Bu durumu öğrenen kadının kocası U.B., ‘Meşhur Sarıyer Börekçisi’ne giderek çalışan İ.D.’yi masada bulunan peçetelikle yaraladı. Kavga, İ.D.’nin ağabeyi Ö.D.’nin bıçakla olaya dahil olmasıyla büyüdü ve her iki taraf da yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, Ö.D. ve İ.D.'yi gözaltına aldı.

Olayın güvenlik kamerası görüntülerinde, U.B.’nin İ.D.’ye peçetelikle saldırdığı, ardından Ö.D.’nin bıçakla kavgaya karıştığı anlar kaydedildi. Polis tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan, olayın yaşandığı işletmeye isim hakkı veren ‘Meşhur Sarıyer Börekçisi’nin ortağı Seyfetulah Şahin, yaşanan olaydan hemen sonra iki çalışanı işten çıkardıklarını ve franchise anlaşmasını feshettiklerini açıkladı. Şahin, yaşananlardan dolayı kamuoyundan özür dilerken, olayın merkez işletmeleriyle bir ilgisinin olmadığını, yalnızca isim hakkı verdiklerini belirtti. Şahin ayrıca, olayın bu boyuta gelmeden önce firma olarak devreye girmek istediklerini, ancak müdahale şansı bulamadıklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı