Hendek'teki Fabrika Yangınına 28 Metrelik Su Kulesi ile Müdahale Hendek'teki Fabrika Yangınına 28 Metrelik Su Kulesi ile Müdahale

Ordu'nun Akkuş ilçesine bağlı Dumantepe Mahallesi'nde, iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Ünye istikametine seyir halinde olan S.A. (59) yönetimindeki 60 NL 459 plakalı otomobil, karşı yönden gelen H.H. (40) idaresindeki 52 LN 664 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada her iki sürücü de yaralandı.

Yaralılar arasında, H.H.’nin aracı içerisinde bulunan bebekler H.N.H. ve B.G.H., ayrıca A.E. (59) ve B.H. (52) de yer alıyor. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Yaralılar, yapılan müdahalenin ardından Ünye Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay yerinde yapılan ilk incelemelere göre, kazanın iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana geldiği belirlendi. Kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Yaralıların sağlık durumları ile ilgili hastaneden bilgi bekleniyor. Akkuş’ta yaşanan bu trafik kazası, bölgede yaşayan vatandaşlar arasında tedirginlik yarattı.

Jandarma kazanın kesin nedenini araştırmaya devam ederken, trafik kazalarının sık yaşandığı bu yolda önlem alınması gerektiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı