Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, 9-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 19 kişiyi yakaladı. Yapılan yazılı açıklamaya göre, denetimlerde 10 kişinin hapis cezası bulunduğu, 9 kişinin ise adli para cezası ile ifadesinin alınmasına yönelik aranma kaydının bulunduğu belirtildi.

Denetimler sırasında toplam 543 kişi ve 241 araç sorgulandı. 5 araca ise toplam 20 bin 504 TL idari para cezası kesildi. Yapılan şok uygulamalarda, 30,1 gram uyuşturucu madde, 5 parça uyuşturucu madde, 1 tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 5 tüfek, 17 bıçak ve 17 fişek ele geçirildi.

Emniyet yetkilileri, suç ve suçlularla mücadele kapsamında düzenli denetimlerin devam edeceğini vurguladı. Aranan kişilerin yakalanması ve yasa dışı maddelerin ele geçirilmesi, Afyonkarahisar’da güvenlik güçlerinin etkin çalışmalarıyla sağlandı.

Vezirköprü’de Kız Anadolu İmam Lisesi’nde Mevlid-i Nebi Haftası Coşkuyla Kutlandı Vezirköprü’de Kız Anadolu İmam Lisesi’nde Mevlid-i Nebi Haftası Coşkuyla Kutlandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı