Kocaeli'de Çocuk Çakmakla Evi Yaktı! Kocaeli'de Çocuk Çakmakla Evi Yaktı!

Artvin'in Hopa ilçesinde şiddetli yağışların neden olduğu sel ve su baskınları hayatı olumsuz etkiledi. Dün öğle saatlerinden itibaren etkisini artıran yağışlar, Hopa Sanayi Sitesi Yanmış Köprü mevkiinde Borçka-Hopa karayolunun çökmesine neden oldu. Debisi artan derenin taşıdığı sular, karayolunun altındaki toprağı boşaltarak asfaltın çökmesine yol açtı. Çöken yol havadan görüntülendi ve ortaya çıkan manzara yağışın etkisini gözler önüne serdi.

Yolun çökmesi üzerine güvenlik güçleri tarafından hızlıca önlem alındı ve Hopa’dan Borçka yönüne giden yol trafiğe kapatıldı. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, güvenliği sağlarken, trafiğin aksamaması adına derenin karşısında bulunan alternatif bir yol kullanıma açıldı. Bu yoldan trafik kontrollü bir şekilde sağlanmaya devam ediyor.

Şiddetli yağışların devam etmesi, bölgede yaşayan vatandaşlar arasında endişeye yol açarken, yetkililer halka dikkatli olmaları ve gerekli uyarılara uymaları konusunda çağrıda bulundu. Meteoroloji yetkilileri, yağışların devam edeceği yönünde uyarılar yaparken, çöken yolun onarımı için çalışmaların başlatılacağı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı