TAV Havalimanları tarafından işletilen İzmir Adnan Menderes, Milas-Bodrum, Üsküp ve Zagreb havalimanları, Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI World) tarafından düzenlenen Havalimanı Hizmet Kalitesi (ASQ) ödüllerinde, yolcu değerlendirmeleri sonucunda en iyi havalimanları arasında yer aldı. Ödüller, ABD’nin Atlanta kentinde düzenlenen ACI Müşteri Deneyimi Zirvesi kapsamında sahiplerine takdim edildi.

TAV Havalimanları Havalimanı İşletmelerinden Sorumlu Grup Başkanı Kürşad Koçak, bu başarıyı deneyimli ekiplerinin bir ürünü olarak değerlendirirken, global çapta 33 ülkede 110 havalimanında hizmet verdiklerini belirtti. Koçak, “Yolcularımızın beklentilerini yakından takip ederek, onlara en iyi seyahat deneyimini sunmak için çalışıyoruz. Dört havalimanımızın dünyanın en iyileri arasında yer alması bizleri gururlandırıyor” dedi.

İzmir Adnan Menderes, Üsküp ve Milas-Bodrum havalimanları yolcu kapasitelerine göre "Avrupa'nın En İyi Havalimanı" seçildi. İzmir Adnan Menderes ayrıca "En Kolay Yolculuk", "En Temiz Havalimanı", "En Keyifli Havalimanı" ve "En Adanmış Personel" kategorilerinde de ödül aldı. Zagreb Havalimanı ise ACI World Roll of Excellence listesine girerek, beş yıllık sürede birden fazla ASQ ödülü kazanan sekiz havalimanından biri oldu.

Çocuklarda Miyopi Salgını: Göz Muayenesi Şart! Çocuklarda Miyopi Salgını: Göz Muayenesi Şart!

ASQ programı, havalimanlarının hizmet kalitesini ve yolcu memnuniyetini ölçen dünya çapında prestijli bir değerlendirme sistemi olarak öne çıkıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı