Denizli’nin Pamukkale ilçesi Naldöken ve Tavas ilçesi Çakıroluk bölgeleri arasında yaşanan üzücü olayda, kimliği belirsiz kişiler tarafından bir keçi sürüsüne silahlı saldırı düzenlendi. Halil Kocabıyık’a ait olan sürüye gece saatlerinde yapılan bu acımasız saldırı sonucunda 10 keçi hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde keçilerini otlatmaya çıkan çoban, kırsal alanda parçalanmış ve yaralı haldeki hayvanlarını bulduğunda büyük bir şok yaşadı. Yaralı keçileri yaşatmak için büyük çaba sarf eden Kocabıyık, omzuna aldığı keçileri kilometrelerce taşıyarak veterinere götürmeye çalıştı, ancak çabaları yetersiz kaldı ve hayvanlar son nefeslerini verdi.

Seçil Erzan'ın Dolandırıcılık Davası: 4 Yeni Dava Ana Dosyayla Birleştirildi Seçil Erzan'ın Dolandırıcılık Davası: 4 Yeni Dava Ana Dosyayla Birleştirildi

Halil Kocabıyık, "Dilsiz ve günahsız hayvanlardan ne istediniz? Onlar bizim evlatlarımızdı, canımızı yaktılar, resmen katliam yaptılar" diyerek yaşadığı derin üzüntüyü dile getirdi. Saldırıdan kaçan birçok keçi ise hâlâ bulunamadı.

Denizli'de Keçilere Silahlı Saldırı 10 Keçi Telef Oldu, Çobanın Çaresiz Mücadelesi Yürek Burktu1

Kaynak: İhlas Haber Ajansı