17 yaşındaki Duru Basut, dansla uluslararası arenada Türkiye’yi temsil ediyor 17 yaşındaki Duru Basut, dansla uluslararası arenada Türkiye’yi temsil ediyor

ÖZEL HABER/Çankırı'nın genç yeteneği Emirhan Çoban, futbol kariyerinde önemli bir dönüm noktasına ulaştı. 2005 doğumlu kaleci, futbola Çankırıspor'da başlamış ve Bal Ligi'nde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Genç yaşına rağmen 2 sezon boyunca 5 maçta forma şansı bulan Çoban, yeteneğini Ziraat Türkiye Kupası'nda da kanıtladı.

Çankırı'nın Genç Yıldızı, Kars36 Spor'da Yeni Bir Başlangıç Yapıyor1

2024-2025 sezonunda Kars36 Spor Kulübü'ne transfer olan Emirhan Çoban, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan yeni takımının kadrosuna katıldı. Çankırı'dan gelen genç yetenek, Kars36 Spor'da büyük bir heyecanla karşılandı. Çoban, Çankırı Haber.net’e yaptığı açıklamada, “Yeni takımımda mutluyum. Ortam çok güzel ve takımdaki abilerim çok iyi niyetliler. Kısa sürede sıcak bir ortam yakaladık. Yeni takımımda daha fazla süre almak ve kendimi geliştirmek istiyorum. Çankırı’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. İnşallah yolun sonu 3. Lig olur,” şeklinde konuştu.

Emirhan Çoban’ın bu transferi, hem Çankırı hem de Kars36 Spor için büyük bir kazanç olarak değerlendiriliyor. Genç kalecinin ilerleyen dönemlerde daha büyük liglerde boy göstereceği ve başarılı bir kariyer yakalayacağı öngörülüyor.

HABER: Burak Kaya
 

Çankırı'nın Genç Yıldızı, Kars36 Spor'da Yeni Bir Başlangıç Yapıyor2

Kaynak: Burak Kaya