ÖZEL HABER/Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, mahalle kültürünü yaşatmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla "Gazozuna Voleybol Müsabakası" düzenledi. İl Müdürlüğü, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Eskiden olduğu gibi mahalle kültürünü yaşatmak, çocuk ve gençlerin spor yapma fırsatlarını artırmak, sosyal etkileşimi güçlendirmek ve özendirici faaliyetlerde bulunmak amacıyla 'Gazozuna Voleybol Müsabakası' düzenledik” ifadelerine yer verdi.

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak, Çankırı Haber.net’e yaptığı açıklamada, mahalle kültürünü canlandırmak ve gençleri teknoloji bağımlılığı ile kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu tür etkinliklerin önemli olduğunu vurguladı. Ak, “Gazozuna Voleybol diyerek başlattığımız bu müsabakaların, gençlerimizi bir araya getirme ve mahalle ruhunu yeniden canlandırma açısından faydalı olacağını düşünüyorum” dedi.

Bu etkinlik, Çankırı'da hem gençler arasında spor yapma alışkanlığını artırmayı hem de sosyal ilişkileri güçlendirmeyi amaçlıyor.

HABER: Burak Kaya

 

Çankırı'da Mahalle Kültürünü Canlandıran Gazozuna Voleybol Müsabakası4

Çankırı'da Mahalle Kültürünü Canlandıran Gazozuna Voleybol Müsabakası3

Çankırı'da Mahalle Kültürünü Canlandıran Gazozuna Voleybol Müsabakası2

17 yaşındaki Duru Basut, dansla uluslararası arenada Türkiye’yi temsil ediyor 17 yaşındaki Duru Basut, dansla uluslararası arenada Türkiye’yi temsil ediyor

Çankırı'da Mahalle Kültürünü Canlandıran Gazozuna Voleybol Müsabakası-1

Kaynak: Burak Kaya