Trendyol Süper Lig’de 6. hafta heyecanı yarın oynanacak Hatayspor - Bodrum FK maçıyla başlayacak. 21 Eylül Cumartesi günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak dev derbi, haftanın en önemli karşılaşması olarak dikkat çekiyor. Saat 20.00’de başlayacak olan mücadele, futbolseverlerin büyük ilgisini çekecek.

Haftanın açılış maçı yarın saat 20.00’de Hatayspor ile Bodrum FK arasında oynanacak. Cumartesi günü Konyaspor, saat 17.00’de Sivasspor’u konuk ederken, aynı gün saat 20.00’de Fenerbahçe ile Galatasaray dev derbide karşı karşıya gelecek.

22 Eylül Pazar günü ise Çaykur Rizespor - Samsunspor ve Kasımpaşa - Antalyaspor karşılaşmaları saat 17.00’de başlayacak. Saat 20.00’de ise Beşiktaş, Eyüpspor’u ağırlarken, Adana Demirspor, Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Haftanın son gününde ise 23 Eylül Pazartesi günü Gaziantep FK, Trabzonspor’u ağırlayacak. Göztepe ise Kayserispor’u konuk edecek. Her iki karşılaşma da saat 20.00’de oynanacak.

Şampiyonlar Ligi’nde Yeni Sezon Başladı: Real Madrid Stuttgart'ı 3-1 Yendi Şampiyonlar Ligi’nde Yeni Sezon Başladı: Real Madrid Stuttgart'ı 3-1 Yendi

Bu hafta, Medipol Başakşehir bay geçecek. Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ve diğer kritik mücadeleler ile futbolseverleri yoğun bir hafta bekliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı