Çankırı’da 3250 Ton Asfalt Serildi: Cadde ve Sokaklar Yenilendi Çankırı’da 3250 Ton Asfalt Serildi: Cadde ve Sokaklar Yenilendi

Samsun'un Ayvacık ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 32 bin 740 adet makaron, 7 kilogram açık tütün ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik yapılan araştırmalar sonucunda A.B. (68) ve C.B. (23) isimli şahısların iş yerlerinde bandrolsüz makaron bulundurdukları bilgisine ulaştı.

Elde edilen bilgiler doğrultusunda şahısların iş yerinde, ikametgahında ve aracında yapılan aramalarda 32 bin 740 adet tütün doldurulmuş makaron, 7 kilo açıkta kıyılmış tütün, 1 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör ve 50 adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi. Yapılan arama sırasında ele geçirilen malzemelere el konulurken, şüpheli şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve ele geçirilen malzemelerin detaylı incelemesinin sürdüğü belirtildi. Yetkililer, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini ve halkın sağlığını tehdit eden kaçak ürünlere karşı hassasiyetle mücadele edileceğini vurguladı. Ayrıca, vatandaşlardan kaçakçılık ve suç olaylarına karşı duyarlı olmaları ve şüpheli durumları jandarma ekiplerine bildirmeleri istendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı