Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türkiye genelinde 16 ilin valisi değişirken, Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar kararname dışında kalarak görevine devam ediyor. Çankırı’da göreve başladığı günden bu yana halkın içinde, devletin güler yüzü olarak çalışmalarını sürdüren Vali Taşolar’ın görevde kalması, ilde büyük memnuniyetle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan ve 18 Eylül 2024 tarihli 32667 sayılı kararnamede, 16 ilin valisi değişirken, 12 vali mülkiye başmüfettişliği görevine atandı. Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar ise görevine devam etme kararı ile dikkat çekti. Halk tarafından sevilen ve çalışkanlığı ile tanınan Vali Taşolar, Çankırı’da aktif çalışmaları ve halkla olan yakın ilişkileri ile biliniyor.

Çankırı'da İkinci Etap Konut Projesi Üye Kayıtları Devam Ediyor Çankırı'da İkinci Etap Konut Projesi Üye Kayıtları Devam Ediyor

Yeni kararnamede, Konya Valisi Vahdettin Özkan Manisa Valiliğine, Kırklareli Valisi Birol Ekici Şırnak Valiliğine, Uşak Valisi Turan Ergün ise Artvin Valiliğine atanırken, Çankırı Valisi Taşolar’ın görevine devam etmesi ilde olumlu karşılandı. Çankırı halkı, genç ve dinamik vali Taşolar’ın çalışmalarının devam etmesinden memnun.

Vali Taşolar, ilde gerçekleştirdiği projeler ve vatandaşlarla olan yakın temaslarıyla, Çankırı’nın gelişimi için önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Bu yıl yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 16 ilin valisi değişti. Ataması yapılan valiler ve önceki görevleri şu şekilde:

Kaynak: Berkay Tozlu