Çankırı'da bir apartman dairesinde çıkan yangın, dumandan etkilenen bir gencin hastaneye kaldırılmasıyla sonuçlandı. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

Olay, Buğday Pazarı Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir apartmanın 4. katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dairede henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını fark eden vatandaşlar, durumu hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sırasında dumandan etkilenen 24 yaşındaki A.D., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı.

Çankırı'daki yangın olayı, mahalle sakinlerinde büyük korku yaratırken, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde can kaybı yaşanmadı. Yangının neden çıktığına dair detaylı araştırmalar devam ediyor.

HABER: Burak Kaya

Çankırı Da 5 Katlı Apartmanda Yangın Genç Dumandan Etkilendi Ve Hastaneye Kaldırıldı1

Bakan Ersoy Çankırı’da: Yıldıztepe ve Çerkeş’te İncelemelerde Bulundu Bakan Ersoy Çankırı’da: Yıldıztepe ve Çerkeş’te İncelemelerde Bulundu

Çankırı Da 5 Katlı Apartmanda Yangın Genç Dumandan Etkilendi Ve Hastaneye Kaldırıldı1 (1)

Kaynak: Burak Kaya