MHP’li Pelin Yılık’tan Çankırı’da Tarihi Otağ Çadırı Açılışında: Devlet Bahçeli'ye Özel Davet MHP’li Pelin Yılık’tan Çankırı’da Tarihi Otağ Çadırı Açılışında: Devlet Bahçeli'ye Özel Davet

Bu yıl 61. kez düzenlenecek olan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin korteji, 5 Ekim Cumartesi günü saat 15.30’da Cam Piramit Kongre Merkezi önünden başlayacak. Kortej, 100. Yıl, Güllük Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Işıklar Caddesi’nden geçerek Karaalioğlu Parkı’nda sona erecek.

Festivalin açılış töreni 5 Ekim Cumartesi akşamı saat 19.30’da, kapanış ve ödül töreni ise 12 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.30’da Cam Piramit Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Bu yıl festival, 11 farklı bölümde 80’den fazla filmi sinemaseverlerle buluşturacak. Festival programına http://www.antalyaff.com adresinden ulaşmak mümkün. Festival kapsamında, Ulusal Özel Gösterim, Ulusal Kısa Film Yarışması, Ulusal Kısa Metraj Özel Gösterim, Ulusal Belgesel Yarışması ve Ulusal Belgesel Özel Gösterim başlıkları altında sunulacak filmler ücretsiz olarak izlenebilecek. Diğer bölümlerdeki gösterimlerin ücreti ise öğrencilere 5 TL, tam biletler için 10 TL olarak belirlendi, böylece herkesin sinema ile buluşması hedefleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı