ÖZEL HABER/Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, okulların açıldığı ilk günde minik öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Vali Taşolar, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak öğrencilere ve ailelerine iyi dileklerini iletti. Paylaşımında, yeni dönemin başarılarla dolu geçmesini temenni eden Taşolar, öğrencilerin bu süreçte en büyük destekçilerinin aileleri ve öğretmenleri olduğunu vurguladı.

GESKON’dan öğrenci affı çağrısı: Gençler için yeni bir şans talep edildi GESKON’dan öğrenci affı çağrısı: Gençler için yeni bir şans talep edildi

Vali Taşolar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili çocuklarımız ve gençlerimiz için yeni bir eğitim, öğretim dönemi başladı. İstikbal yolculuğunda öğrencilerimize, onların her zaman yanında olan aileleri ve öğretmenlerine başarı dolu bir yıl diliyorum.”

Yeni eğitim yılına başlayan öğrenciler, aileleri ve öğretmenler için moral ve motivasyon dolu mesajlar veren Çankırı Valisi, herkesin iş birliği içerisinde, güvenli ve verimli bir eğitim yılı geçirmesi dileklerini iletti.

HABER: Burak Kaya

Sevgili Çocuklarımız Ve Gençlerimiz Için Yeni Eğitim, Öğretim Dönemi Başladı. İstikbal Yolculuklarında Öğrencilerimize, Onların Her Zaman Yanında Olan Aileleri Ve Öğretmenlerine Başarı Dolu Bir Yıl Diliyorum.

Kaynak: Burak Kaya