ÖZELHABER/ Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Sopacı, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Mesajında, "Yeni Eğitim-Öğretim yılının ilk ders zili bugün çalıyor. 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı sevgili öğrencilerimize, değerli öğretmenlerimize, kıymetli velilerimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olsun. Sağlıklı, başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum. İyi dersler çocuklar…" ifadelerine yer verdi.

Başkan Sopacı, özellikle gençlerin eğitim yolculuğunda her adımın önemli olduğuna vurgu yaptı. Öğrencilerin geleceğe daha sağlam adımlarla ilerleyebilmesi için eğitim süreçlerinde yanlarında olduklarını belirtti. Ayrıca, öğretmenlerin de bu süreçteki emeklerine teşekkür ederek, velilere de çocuklarının başarılarını desteklemeleri konusunda cesaret verdi.

GESKON’dan öğrenci affı çağrısı: Gençler için yeni bir şans talep edildi GESKON’dan öğrenci affı çağrısı: Gençler için yeni bir şans talep edildi

Eğitim yılının başlamasıyla birlikte Çerkeş’te de okulların yeniden hareketlenmesi ve öğrencilerin derslerine adapte olması için belediyenin çeşitli projeleriyle okullara destek sağlayacağı ifade ediliyor. Hasan Sopacı’nın bu mesajı, öğrencilere ve velilere moral kaynağı oldu.

Kaynak: Berkay Tozlu