Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, “1839 yılından bu yana, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün korunması ve milletimizin huzuru için kahramanca mücadele eden Jandarma Teşkilatımızın 185. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Kuruluşundan itibaren, üstün vazife bilinci ve fedakârlıkla görevlerini yerine getiren Jandarma Teşkilatı; asayişten teröre, toplumsal olaylardan trafiğe, kaçakçılıktan organize suç yapılanmalarıyla mücadeleye kadar geniş bir yelpazede başarıyla görev yapmakta olup, aziz Türk milletinin güvenini ve sevgisini kazanmıştır. Gücünü yasalardan ve desteğini milletimizden alan Jandarmamız, suç ve suçlular ile mücadele ederken vatandaş odaklı ve halkla bütünleşen bir hizmet anlayışıyla devletin vatandaşa açılan kapısı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Türk Jandarma Teşkilatı, ulaşmış olduğu başarı çizgisini daha üst seviyelere yükseltmek için; modern donanımı, eğitimli personeli ve kahraman ruhuyla milletimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışmaya devam etmektedir. Kendisine tevdi edilecek her türlü görevi, kahramanca ve fedakârca hareket eden personelinin sarsılmaz disiplini ve özverisiyle yerine getirecektir.

Bu vesileyle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere vatanımız ve milletimiz uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet, saygı ve minnetle anıyor; görevi başındaki Jandarma Teşkilatı mensubu çalışma arkadaşlarıma başarılı çalışmalar ve aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.” şeklinde konuştu.

Jandarma Teşkilatı'nın 185. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı J.Alb.Yusuf Mutlu Genç ile Jandarma Personeli Çankırı Valisi M. Fırat Taşoları ziyaret etti.

Kaynak: Çankırı Valiliği

Ser. Uzm. Çvş. Ramazan Öztürk Hakk’a Yürüdü Ser. Uzm. Çvş. Ramazan Öztürk Hakk’a Yürüdü

Kaynak: Haber Bülteni