İftara, AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör, ANKAMOB Başkanı Hüseyin Taklacı, ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner ve çok sayıda esnaf katıldı.

“Siteler akşam ve hafta sonu alışveriş için gezilebilir bir yer olacak”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Merkez Bankası Başkanı Sıddık El-Kebir’i kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Merkez Bankası Başkanı Sıddık El-Kebir’i kabul etti

ANKAMOB iftarında Siteler esnafla bir araya gelen Turgut Altınok,  Ramazan ayının başta Filistin’de İsrail zulmü altında bulunanlar olmak üzere tüm Müslümanlara hayırlar getirmesi, kurtuluşa vesile olması dileğinde bulundu.

Altinok Siteler

Kendisinin dört kuşak esnaf çocuğu olduğunu ve masanın iki tarafını da bildiğini kaydeden Altınok, “Dolayısıyla masanın o tarafında da bu tarafında da varım. Ne var ki Siteler esnafı, 5 yıldır hak ettiği hizmeti alamamıştır” dedi. 31 Mart’ta yönetimi devraldıktan sonra ilçe belediye başkanlarıyla el ele vererek, Türkiye’nin en büyük mobilya üretim merkezlerinden biri olan Siteler’in 24 saat yaşayacağını belirten Altınok, “Akşamları, hafta sonları insanlar Siteler’e alışveriş yapmaya keyifle gelecekler. Işıl ışıl, bakımlı, temiz ve aydınlatılmış bir Siteler oluşturacağız. Otopark problemini çözeceğiz. Metro sitelerden geçecek. Karapürçek’e kadar gidecek. Havaalanı metrosu ile de bağlantılarını inşa edeceğiz” diye konuştu.

Mobilyacilar Siteler

“Siteler’in kentsel dönüşümünü yapacağız”

Siteler’de de Ankara’nın genelinde olduğu gibi trafik problemi olduğuna dikkat çeken Altınok, “Siteler’in yolları ve kaldırımları sorunlu, yeniden planlama istiyorsanız onu da yapacağız ama öncelikle kentsel planlama getireceğiz” dedi. Yavaş’ın Siteler’e hizmette yetersiz kaldığının altını çizen Altınok şunları söyledi:

“Sevgili Ankaralılar bu fırsatı değerlendirin. Yoksa Ankara yaşanmaz bir şehir, ulaşımı problem, trafiği problem, yaşanmaz bir şehir olacak. Anketlerde ‘Problemleri kim çözer?’ diye soruyoruz. ‘Fuar alanını kim yapar?’ diye soruyoruz. ‘Altınok yapar’ diyor Ankaralılar. İnşallah desteklerinizle Ankara’da ticaret gelişecek. Ankara’mızı bir dünya başkenti yapacağız.”

Muhabir: Furkan Ercan