İstanbul'da faaliyetlerini başarı ile sürdüren Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın  2024 yılı Olağan Mütevelli Heyet toplantısını gerçekleştirdi.

9 Mart 2024 Cumartesi günü vakıf merkezinde bulunan Kaptan Mustafa Can Kütüphanesi'nde yapılan toplantıda yeni vakıf başkanı belli oldu.

Cankiri Vakfi Ali Karabalı

Seçimli yapılan Olağan Mütevelli Heyet toplantısında Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı Av. Selçuk Baydar oldu.

Tek liste halinde seçime katılan Av. Selçuk Baydar ve yönetimi görevi Çankırı Vakfı Başkanı İsmail Yüksek'ten devraldı.

Toplantıya Çankırı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, konfederasyon başkanı, federasyon başkanları, dernek başkanları ve yönetim kuruluları, bürokratlar ve iş insanları katıldılar.

Çankırı Vakfı Gençlik Kolları üyesi Mervenur Kayabaşı'nın yapmış olduğu açılış konuşması ile başlayan toplantıda Genel Kurul Divan Heyeti Başkanlığına Eşref Harmandar Divan Heyeti Başkan Yardımcılığına Bilal Abanik, Divan Heyeti Sekreter Üyeliğine Uğur Mercankaya seçildiler.

Faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporları okundu. Gelir -Gider cetveli ve bilanço genel kurula sunuldu. Mütevelli heyeti üyelerinin oy birliği ile Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu ibra edildi.

Çankırı Vakfı Genel Başkanı İsmail Yüksel vakıf faaliyetleri ile hakkında bilgiler paylaştı.

Divan Başkanı Eşref Harmandar, Divana gelen tek listenin yer aldığı Başkan ve asil – yedek yönetim ve denetim kurullarını okuyarak üyelerin görüşüne sundu. Yapılan oylamada Divana gelen teklifteki yönetim listesi oy birliği ile kabul edilerek Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nı 2 yıl süre ile yönetecek başkan ve yönetimi ile denetim üyeleri belirlenmiş oldu.

Istanbul Cankiri Vakfi Baskani Kimdir

Mütevelli Heyetçe Yönetim Kurulunun verdiği önergeye istinaden Kadir Küçük, Rabia Tatlıpınar, Metin Can, Barbaros Özdemir, Kamil Fazlıoğlu Vakıf Mütevelli Heyet üyelik şartlarını yerine getirdikleri taktirde Mütevelli Heyet üyesi olmalarına karar verildi. Av. Döne Haltaş mütevelli heyetinin oy çokluğu ile Mütevelli Üyeliğine seçildi.

Cankiri Konfederasyonu Kaptan Mustafa Can

İstanbul Çankırı Vakfı Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

YÖNETİM KURULU ASİL;

Ekrem Aslan, Ali Karaabalı, Hüseyin Pilavcı, Av.Döne Haltaş, Ali Paslı, Mehmet Kandemir, Nuri Altay, Ender Mıcık

YÖNETİM KURULU YEDEK:

Cüneyt Haliloğlu, Cengiz Şahin, Kadir Küçük, Kamil Fazlıoğlu, Mesut Büyükkıyıcı

DENETİM KURULU ASİL:

Hüseyin Yartaş, Soner Özvar, Ramazan Ayhan

DENETİM KURULU YEDEK:

Arif Öztürk, Mesut Çavdar, Rabia Tatlıpınar

Istanbul Cankiri Federasyonu Onder Tozan

CHP Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Müdürü Levent Bayraktar’ın cenaze namazı kılındı CHP Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Müdürü Levent Bayraktar’ın cenaze namazı kılındı

Editör: Haber Editörü