Gemlik'te 74 Yaşındaki Kadın Kayboldu Gemlik'te 74 Yaşındaki Kadın Kayboldu

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, TEM otoyolu kavşağında meydana gelen trafik kazasında 5 yaşındaki Melek Erdem hayatını kaybederken, annesi Rabia Erdem ağır yaralandı. Kaza, 31 YS 782 plakalı Mercedes-Benz marka tırın, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan anne ve kızına çarpması sonucu gerçekleşti. Olay yerinde ağır yaralanan Rabia Erdem, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak küçük Melek Erdem olay yerinde hayatını kaybetti. Hatay Büyükşehir Belediyesi cenaze aracı tarafından Dörtyol Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Melek’in cansız bedeni, kazanın ardından yaşanan üzüntüyü daha da derinleştirdi.

Rabia Erdem’in tedavisi Dörtyol Devlet Hastanesi’nde sürerken, durumunun ağır olduğu öğrenildi. Tır sürücüsü ise gözaltına alındı ve ifadesi alınıyor. Kazanın detaylarıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza yerinde, anne ve kızın alışverişten dönerken yaşadığı trajediyi gözler önüne seren bebek arabası ve alışveriş poşetlerinin kalması, olayın acısını daha da derinleştirdi. Bu görüntüler, kazanın ne kadar dramatik olduğunu ve yaşamlarını yitiren küçük Melek’in trajedisini gözler önüne serdi. Kazayla ilgili olarak sürücüye yönelik başlatılan soruşturma devam ederken, kaza yerindeki detaylar ve olayın nedenleri araştırılmakta. Hatay’da yaşanan bu üzücü olay, çevredeki herkes tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı