Tepebaşı Belediyesi bünyesinde 2023 yılında kurulan Tepebaşı Arama Kurtarma (TAK) ekibi, yeni gönüllülerle büyümeye devam ediyor. Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda gerçekleştirilen tanışma toplantısında, TAK ekibine katılan 21 yeni gönüllü, Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu ve TAK Ekibi Eğitim Koordinatörü Zuhal Çelik ile bir araya geldi.

Yasadışı Avcılara Büyük Darbe: 410 Bin Lira Üzerinde Ceza Kesildi Yasadışı Avcılara Büyük Darbe: 410 Bin Lira Üzerinde Ceza Kesildi

Toplantıda konuşan Başkan Yardımcısı Yalnızoğlu, doğal afet anında ve sonrasında yapılması gerekenlere dikkat çekti. Ayrıca, verilecek eğitimlerin hayati önem taşıdığını vurguladı. TAK Ekibi Eğitim Koordinatörü Zuhal Çelik ise önümüzdeki dönem için planlanan eğitimlerden söz ederek, gönüllülerin afet anında nasıl hareket edecekleri konusunda bilinçlendirileceğini belirtti.

Bu yeni katılımlarla birlikte TAK ekibinin üye sayısı 41'e ulaştı. Toplantı, gönüllülerin birbirleriyle tanışıp, ekip ruhunu pekiştirmesi açısından önemli bir adım oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı