Antalya'da Motosiklet Kazası: 18 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti Antalya'da Motosiklet Kazası: 18 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Malatya’nın Pütürge ilçesine bağlı Gündeğer Yediyol mevkiinde çıkan bir arazi yangını, rüzgarın etkisiyle hızla büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Yangın, bölgedeki bahçelere de zarar verdi. Yangının hızla yayılması üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı harekete geçti. İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 8 araç ve 34 personel, yangına müdahale etmek üzere bölgeye sevk edildi. Aynı zamanda Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 4 araç da yangın söndürme çalışmalarına katıldı.

Yangının büyümesi üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Asfalt Dairesi Başkanlığına bağlı 4 iş makinası da söndürme çalışmalarına destek verdi. Çalışmalar, İtfaiye Dairesi Başkanı Ömer Çoban’ın koordinesinde devam ediyor. Yangının kontrol altına alınması için ekipler seferber olmuş durumda. Yangının etkilerini en aza indirmek ve ormanlık alanda daha fazla zararın önüne geçmek için çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı