Tarım Kredi Kooperatifleri; 1581 Sayılı Tarım Kredi Kooperatifleri ve Birlikleri kanunu hükümlerinden faydalanma amacıyla kurulan, değiştir ortaklı ve değişir sermayeli çiftçi kuruluşudur. Bu kuruluşun amacı üreticiler arasındaki ekonomik faaliyetleri korumak, geçimleriyle ilgili ihtiyaçlarını sağlamaktır. Bu kuruluş, karşılıklı yardım ilkesine dayanır.

Pexels Photo 217247

Tarım Kredi Kooperatifleri; gübre, yem, gıda, sigorta, sulama sistemleri, lojistik, tohum, sera, hayvancılık sektörlerinde hizmet vermektedir. Bu kooperatifler, Türkiye'nin en önemli çiftçi kuruluşu olarak kabul edilmektedir. Kendi ortakları arasından seçilerek oluşan Yönetim Kurulu tarafından yönetilen bu kuruluş; 17 Bölge Birliği, 1625 birim kooperatifi, 188 hizmet bürosu, 7244 personeli ile 1 milyon 100 bin çiftçi ortağına hizmet sunmaktadır.

Yenilenen Kredi Kartı Yapılandırma İmkanları ile Borçlarınızı Kolayca Yönetebilirsiniz! Yenilenen Kredi Kartı Yapılandırma İmkanları ile Borçlarınızı Kolayca Yönetebilirsiniz!

Tarım Kredi Kooperatifi kömür fiyatları

Tarım Kredi Kooperatifleri, uygun fiyat garantisiyle anılmaktadır. Bu doğrultuda kömür fiyatlarına baktığımızda bir torba kömürün en düşük fiyatı 65 Türk Lirası, en yüksek fiyatı ise 115 Türk Lirası'dır.

Kaynak: Haber Merkezi