Parkta yapılan tadilat ve yeniliklerle birlikte çocuklar, trafik kurallarını öğrenirken keyifli zaman geçirebiliyorlar. Yenilenen trafik işaretleri, yol çizgileri ve oyun gruplarıyla birlikte çocuklar gerçek bir trafik ortamında sürüş deneyimi yaşayabiliyorlar. Ayrıca parkta trambolin, salıncak, kaydırak gibi çeşitli eğlence araçları da bulunuyor.

Serdivan Trafik Park, çocuklar için ayrıca çocuk kütüphanesi ve arkeolojik kazılar atölyesi gibi etkinlikler sunarak onların gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor. Burada çocuklar hem eğlenirken hem de trafik bilincini ve güvenli sürüş tekniklerini öğreniyorlar. Park, trafik kazalarını önlemek ve bilinçli sürücüler yetiştirmek adına önemli bir rol üstleniyor.

Çankırı Milli Eğitim'den Hayati İlkyardım Eğitim Programı Başladı Çankırı Milli Eğitim'den Hayati İlkyardım Eğitim Programı Başladı

Aileler de çocuklarının keyifli vakit geçirdiği Trafik Park'tan oldukça memnun. Park, aileler için de keyifli vakit geçirme ve güzel anılar biriktirme imkanı sunuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı