Haber Global Spor Müdür Sercan Hamzaoğlu merak konusu oldu. Bu yazıda "Sercan Hamzaoğlu kimdir?", "Sercan Hamzaoğlu kaç yaşında?" ve "Sercan Hamzaoğlu ne iş yapıyor?" sorularının cevaplarını bulabileceksiniz.

Sercan Hamzaoğlu kimdir? 

Sercan Hamzaoğlu, 1982 doğumlu bir spor yazarı ve yorumcusudur. Kariyerine İstanbul'un yerel gazetelerinden Kent Yaşam Gazetesi'nde başlamış, ardından Haber Ekspres Gazetesi ve İhlas Haber Ajansı'nda görev almıştır. Spor dünyasında adını duyuran Hamzaoğlu, Açık Mert Korkusuz Gazetesi'nde Fenerbahçe Muhabirliği yapmış ve 2018'de Sözcü Gazetesi'ne katılmıştır. Türkgün Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaparak spor medyasındaki deneyimini pekiştirmiştir.

Yılmaz Doruk kimdir? Nereli, evli mi? Yılmaz Doruk kimdir? Nereli, evli mi?

Haziran 2023 itibarıyla Haber Global'de Spor Müdürü olarak atanmış, spor yazarlığı ve yorumculuğundaki başarısını bu yeni pozisyonda da sürdürmüştür. Hamzaoğlu'nun hobileri arasında tarihi araştırmalar, gezi ve film izlemek bulunmaktadır. Spor medyasının önemli isimlerinden biri olarak tanınan Hamzaoğlu, geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmektedir.

Sercan Hamzaoğlu Kimdir

Sercan Hamzaoğlu kaç yaşında?

Sercan Hamzaoğlu, 1982 yılında doğmuştur. Buna göre 2024 yılı itibarıyla 42 yaşındadır.

Sercan Hamzaoğlu ne iş yapıyor?

Sercan Hamzaoğlu, spor yazarı ve yorumcusudur. Kariyerine İstanbul'daki yerel gazetelerde başladıktan sonra, çeşitli gazetelerde ve ajanslarda görev yaptı. İhlas Haber Ajansı'nda çalıştıktan sonra, Açık Mert Korkusuz Gazetesi'nde Fenerbahçe Muhabirliği yaptı. 2018 yılında Sözcü Gazetesi'ne katıldı ve ardından Türkgün Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptı.

Sercan Hamzaoğlu, Haziran 2023 itibarıyla Haber Global'de Spor Müdürü olarak görev yapmaktadır. Bu pozisyonda, spor haberleri ve yorumları ile medya alanında önemli bir rol oynamaktadır. Spor dünyasının önde gelen isimlerinden biri olarak, hem yazılı hem de ekran medyasında geniş bir etkiye sahiptir.

Kaynak: Haber Merkezi