35 yaşında bir Çorlu sakini ve Keşanlı bir vatandaş olarak bilen Burak Taşdelen hayatını kaybetti. Burak Taşdelen, Astsubay Yılmaz Taşdelen ve öğretmen Neşe Taşdelen’in oğludur, ayrıca MHP eski İlçe Başkanı Hüseyin Zümbül’ün damadıdır. Cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Miss Turkey yarışmasında ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu kimdir? Olayı ne? Miss Turkey yarışmasında ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu kimdir? Olayı ne?

Burak Taşdelen kimdir?

Burak Taşdelen, 35 yaşında ve Çorlu'da yaşayan bir Keşanlıydı. Eşi Sema Taşdelen, akşam saatlerinde oğulları Umay'ı parka gönderdikten sonra eve döndüğünde Burak Taşdelen’i hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede, Burak Taşdelen’in hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Tekirdağ Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Burak Taşdelen, Astsubay Yılmaz Taşdelen ve öğretmen Neşe Taşdelen’in oğlu, MHP eski İlçe Başkanı Hüseyin Zümbül’ün damadıydı. Cenazesi, Saray Avluları Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Burak Taşdelen Kimdir Neden Öldü-1

Burak Taşdelen neden öldü?

Burak Taşdelen'in kesin ölüm nedeni hakkında resmi bir açıklama yapılmamıştır. Cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na gönderilmiştir. Bu tür durumlarda, adli tıp raporunun sonuçlanması sonrasında kesin bilgi verilebilir.

Kaynak: Haber Merkezi