ÖZEL HABER/Çankırı Futbol Kulübü, 13 Ekim 2024 Pazar günü Çankırı Atatürk Stadyumu'nda Karadeniz Ereğli Belediye Spor'u konuk etmeye hazırlanıyor. Şampiyonluk yolundaki bu kritik maçta taraftar desteğini arkasında hissetmek isteyen kulüp, stat giriş biletlerini ücretsiz yaparak tüm Çankırılı futbolseverleri tribünleri doldurmaya çağırdı.

Zorlu Parkurlar, Şampiyonlar ve Unutulmaz Anlar: Mudanya Triatlonu Zorlu Parkurlar, Şampiyonlar ve Unutulmaz Anlar: Mudanya Triatlonu

Çankırı Futbol Kulübü AS Başkanı Ceyhun Elmakuşu Çankırı Haber.net’e yaptığı açıklamada, "Bu hafta çok önemli bir maça çıkıyoruz. Evimizde ağırlayacağımız Karadeniz Ereğli Belediyespor karşısında sizin desteğinize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Şampiyonluk yolunda attığımız adımların en büyük güvencesi siz büyük taraftarlarımızsınız. Birlikte sesimizi yükseltelim, takımımızı zafere taşıyalım! Tüm taraftarlarımızı tribünleri doldurmaya ve bu büyük maça destek vermeye davet ediyoruz. Gücümüz birliğimizdir!" ifadeleri kullanıldı.

Çankırı Futbol Kulübü, "Haydi Çankırı, şampiyonluk yolunda takımını yalnız bırakma!" sloganıyla tüm taraftarları stadyuma çağırarak, bu önemli karşılaşmada takımlarına tam destek vermeye davet etti.

HABER: Burak Kaya

Şampiyonluk Yolunda Kritik Mücadele Çankırı Futbol Kulübü, Karadeniz Ereğli’yi Ağırlıyor!

Kaynak: Burak Kaya