ÖZEL HABER/Çankırı’nın Süper Amatör Lig'deki temsilcisi Yeşil Ilgaz Spor Kulübü, 13 Ekim 2024 Pazar günü Beyoğlu Çukur Spor FK ile İstanbul'da önemli bir maça çıkıyor. Saat 12:00’de Beyoğlu Stadı'nda başlayacak olan karşılaşma, Çankırı’dan ve İstanbul’daki tüm Çankırılılar için büyük bir heyecan kaynağı. Yeşil Ilgaz Spor, Çankırı'yı en iyi şekilde temsil ederek İstanbul'da galibiyet arıyor.

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup’ta 3. hafta mücadelesine çıkacak olan Yeşil Ilgaz Spor, bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Beyoğlu Çukur Spor karşısında sahada etkili bir performans sergilemek isteyen takım, taraftarlarının desteğiyle galibiyete ulaşmayı amaçlıyor. Çankırı’nın renklerini İstanbul’da dalgalandıracak olan Yeşil Ilgaz Spor, tribünlerde coşkulu bir destek bekliyor.

Bu önemli karşılaşmayı kaçırmamak için İstanbul’daki tüm Çankırılılar ve futbolseverler, Pazar günü Beyoğlu Stadı’na davet ediliyor.

Yeşil Ilgaz Spor Kulübü Başkanı Arif Şahin, “Bu hafta Pazar günü Beyoğlu Çukur Spor Kulübü ile yapacağımız mücadeleye en güçlü halimizle çıkacağız. Başarı ve 3 puanla dönmeyiz düşünüyoruz. Hedeflerimizden bir an dahi sapmadan sağlam adımlarla devam edeceğiz. Teknik Direktörümüz Orhan İmik’in yönetiminde ve bu yıl yenilediği kadroya güveniyor ve çok iyi başarılar elde edeceğimiz umut ediyorum. Bu Pazar Beyoğlu Stadında oynanacak maçta takımımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

Çankırı FK, Gerede Deplasmanında Moral Bulmak İstiyor! Çankırı FK, Gerede Deplasmanında Moral Bulmak İstiyor!

HABER: Burak Kaya

Maça Doğru İst. Süper Amt. Lig 2. Grup 3. Hafta Beyoğlu Çukur 13 Ekim 2024 Pazar 12 00 Beyoğlu Stadı#Beyoğluçukur Vs #Yeşililgaz

Kaynak: Burak Kaya