Çankırı FK Teknik Direktörü Sertaç Gezer: "Kenetlenmek Zorundayız!"
ÖZELHABER/ Çankırı FK Teknik Direktörü Sertaç Gezer, takımın hedefleri hakkında Gazeteci Bayram Polat’a önemli açıklamalarda bulundu. Play-off yolunda ilerleyen Çankırı FK’de kenetlenmenin kaçınılmaz olduğunu belirten Gezer, "Biz kimseye bakmıyoruz, sadece önümüzde kim varsa onunla oynayacağız. Adım adım ilerleyerek Çankırı'ya play-off heyecanı yaşatmak istiyoruz" dedi.
"Biz kimseye bakmıyoruz, sadece önümüzde kim varsa onunla oynayacağız. Adım adım gitmek istiyoruz."
Çankırı FK Teknik Direktörü Sertaç Gezer, "Evet, pozisyonumuza bakmıyoruz. İkinci olmuşuz, üçüncü olmuşuz fark etmez. Puanımızı mümkün olduğunca yukarı çekmek istiyoruz. Bu şehre bir play-off heyecanı yaşatmak istiyoruz. Mücadelemiz ve isteğimiz bu. Futbolcu kardeşlerimizle bunu başaracağımıza inanıyoruz, inşallah." dedi.
"Bugün hem futbolcuları hem teknik heyeti hem de yöneticileri oldukça hırslı gördük. Bir inanmışlık var. Bu konuda neler söylemek istersiniz?"
Takımda büyük bir inanç olduğunu vurgulayan Gezer, "Hedefimize adım adım ilerliyoruz ve yavaş yavaş herkesi yanımıza çekeceğiz, inşallah. Futbolcu kardeşlerimizle, yönetimimizle, belediye başkanımızla, mülki amirlerimizle birlik olduk. Şehirde belki dışarıdan çok gözükmüyor ama inanın, içimizdeler. Onlarla beraber bu şehri ayağa kaldıracağız, inşallah." şeklinde konuştu.
"Geçtiğimiz hafta da bir çağrınız olmuştu: 'Çankırı'da bayrakları görmek istiyoruz' demiştiniz. Çankırı halkına neler söylemek istersiniz?"
Geçtiğimiz hafta yaptığı "Çankırı’da bayrakları görmek istiyoruz" çağrısını yineleyen Gezer, "Çankırı halkı bize burada çok iyi destek veriyor, sağ olsunlar. Haklarını helal etsinler, bazen onları yoruyoruz ama dediğim gibi, bu şehri ayağa kaldırmamız lazım. Bayraklarla olur, farklı şekillerde olur ama bir şekilde bu şehri harekete geçirmeliyiz. Şehri dolaşanlar, deplasmana gelenler buradaki havayı hissettiğinde işimiz daha da kolaylaşacaktır." ifadelerinde bulundu.
"Tribünleri tamamen dolu görmek, insanların coşkusunu hissetmek bizler için büyük bir mutluluk. Bunu da siz sağlıyorsunuz. Bu anlamda hem başkanımıza hem de sizlere ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Kenetlenmeyle ilgili neler söylemek istersiniz?"
Çankırı FK'nin tek hedefinin 3. Lig olduğunu vurgulayan Gezer, "Zaten kenetlenmek zorundayız, başka çaremiz yok. Bunu her açıklamamda söylüyorum. Tek hedefimiz, bu şehre play-off oynatmak ve Çankırı'yı 3. Lig'e çıkarmak. Başka bir duamız yok. Futbolcu kardeşlerimize de hep bunu söylüyoruz. Her gün, her gece düşündüğümüz tek şey bu şehri 3. Lig'e çıkarmak. İnşallah başaracağız." dedi.