Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Huzurevi Ziyareti Gerçekleştirdi Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Huzurevi Ziyareti Gerçekleştirdi

Konya'da kesim için hazılranan büyük baş kurbanlık sahinin elinden kurtularak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın zorlukla yakalandın. Çatıdan düşme anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Yaşanan olay, Konya'nın Kadınhanı ilçesi Hacı Mehmetli Mahallesi'nde kesim yapılan bir ev bahçede meydana geldi. Alınan biliye göre, sabah saatlerinde kesim için kurbanını ahırdan çıkaran Ömer Taykaya, kurbanlık büyükbaş hayvanı elinden kaçırdı. Çevredekilerden yardım isteyen Ömer Taykaya büyükbaş hayvanı yakalamaya çalışırken hayvan bu kez evin çatısına çıktı. Bir süre çıktığı çatıda dolarşarak iniş arayan kurbanlık sahibine dirensede daha sonra yan tarafta bulanan kerpiç evin çatısından aşağıya atladı. Tekrar kaçmaya çalışan kurbanlık güçlükle sakinleştirilerek yakalandı. Hayvanı yakalama çalışmalarını ve hayvanın çatıya çıkma anı başka bir vatandaş tarafından an be an cep telefonu kamerası ile kaydedildi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı